Top occasion garantie

Auto Niroc Top Occasion garantie
Een Auto Niroc Top Occasion is op de dag van aflevering maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 km op de teller staan. Hij wordt van binnen en van buiten grondig gecheckt en krijgt alleen het Top Occasion label als alles optimaal in orde is.

Als u kiest voor een Top Occasion van Auto Niroc kunt u rekenen op de volgende 5 zekerheden:

Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur
Als uw Auto Niroc Top Occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Nissan dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Top Occasion van Auto Niroc de slimste en zekerste keus is.

Servicebeurt voor aflevering
Voordat uw Top Occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

6 maanden garantie Bovag garantie
In een Auto Niroc Top Occasions rijdt u met een rustig gevoel. U krijgt 6 maanden Bovag garantie.

Aangesloten bij Nationale Autopas
De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Auto Niroc Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Nissan Assistance
Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u het gratis telefoonnummer van de exclusieve Nissan Assisance Service draaien. 0800-023 1513 binnen Nederland of +31205162026 als u in het buitenland bent. De medewerkers van Nissan staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl