Nissan Private Lease

Voor één vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan MICRA? Of heeft u liever de volledig elektrische LEAF? Dat kan, met Nissan Private Lease.

Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken/opladen.

De volgende zaken zijn standaard opgenomen in het Private Lease contract:

  • Onderhoud & reparatie en banden
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Pechhulp Europa
  • WA + Casco-verzekering
  • Afleverkosten

Wanneer private leasen?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is Private Lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten, behalve tanken/opladen en wassen, zijn opgenomen in het maandbedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering.

Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease-maandbedrag moeten alle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Keurmerk Private Lease

Logo-Keurkmerk-Private-Lease-Blauw-SmallNissan Business Finance heeft als een van de eerste autoleasemaatschappijen in Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen. Hiermee voldoet het bedrijf aan de voorwaarden van het keurmerk, dat bedoeld is om consumenten beter te informeren en te beschermen. Leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease hanteren gelijke regels en voorwaarden. Consumenten die bij Nissan Business Finance een private leasecontract afsluiten, komen niet voor verrassingen te staan. Voor zowel consumenten als voor onze dealers schept dit veel duidelijkheid in het concept private lease.

Nissan MICRA

Vanaf € 249,- per maand

Nieuwe Nissan X-TRAIL

Vanaf € 509,- per maand

SAMENSTELLEN & MAANDBEDRAG BEREKENEN

 Nissan PULSAR

private pulsar

Vanaf € 359,- per maand

Nieuwe Nissan LEAF

Vanaf € 479,- per maand

 Nissan JUKE

private juke

Vanaf € 359per maand

Nieuwe Nissan QASHQAI

Vanaf € 399- per maand

 

 

 


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl