Over ons

Mobiliteit is onze specialiteit

Er zijn veel redenen om een nieuwe of gebruikte Nissan aan te schaffen. En misschien nog wel meer redenen om dat bij Auto Niroc te doen.

Eerlijk advies en optimale service. Dat is waar Auto Niroc voor staat. U kunt bij ons voor alles op het gebied van mobiliteit terecht. Of het nu gaat om een privéauto, een leaseauto of een bedrijfsauto, reparatie, onderhoud of ombouw. Wij hebben de kennis in huis om onze klant op een optimale manier te voorzien van de juiste informatie.

Wij nodigen u van harte uit om u in één onze bedrijven te mogen ontvangen. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar en we helpen u vrijblijvend bij het maken van een keuze.

Historie

Auto Niroc maakt deel uit van de Heurkens-Group. De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. De start van het officiële Renault-dealerschap Auto Heurkens Weert in 1982 staat aan de basis voor de ontwikkelingen die door de jaren heen volgden.

In 2003 is het merk Nissan aan het portfolio toegevoegd. Vanaf dat moment zijn we officieel Nissan dealer in Roermond onder de naam Auto Niroc. In 2011 werd daar ook nog het Nissan dealerschap voor de regio Weert aan toegevoegd.

Het familiebedrijf is inmiddels in bezit van de 2e generatie en officieel dealer van Renault, Dacia, en Nissan met vestigingen in Weert, Roermond en Echt. Naast het dealerschap van de 3 merken beschikt de Heurkens Group ook over een eigen universele leasemaatschappij Roadlease.

Onze belofte

Door intensieve klantgerichtheid, een hoge klanttevredenheid en het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs is de Heurkens-Group uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in de zakelijke en particuliere markt in Midden- en Noord Limburg.

HomeOver ons