ONZE KLANTBELOFTEN

Bij Auto Niroc zien we graag dat u zich als klant thuis voelt. Daarom doen wij u een aantal beloften en bieden wij diverse services waar u altijd op kunt rekenen. Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als klant van Auto Niroc zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we!

GRATIS E-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk.

WIJ HOUDEN U MOBIEL

Wij beloven dat u mobiel blijft terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren een afspraak maakt zorgen wij voor een passende mobiliteitsoplossing, indien gewenst kan dit ook vervangend vervoer zijn. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

ZIE ALGEMENE VOORWAARDEN
HomeONZE KLANTBELOFTEN