Onze online showroom is geopend!

Ook tijdens de lockdown zetten we ons in voor uw mobiliteit. U kunt op ons rekenen. En natuurlijk zorgen we daarbij dat we steeds voldoen aan de geldende richtlijnen op het gebeid van gezondheid en veiligheid.

VERKOOP
U vindt alle informatie over nieuwe en gebruikte Nissans op onze website. Modellen vergelijken, acties, offertes en inruilvoorstellen aanvragen: u kunt het allemaal online doen. Voor proefritten kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag, welke mogelijkheden er zijn.

Proefrit aan huis

Proefrit maken in uw toekomstige auto? Wij brengen deze bij u thuis.

AFSPRAAK MAKEN

Persoonlijk online contact

Telefonisch, Chatten, E-mail, Videobellen, Whatsapp? Wij zien en spreken u ook graag online.

AFSPRAAK MAKEN

Online taxatie

Direct de waarde van uw auto weten? Wij taxeren uw auto online

TAXEER UW VOERTUIG

ONDERHOUD & REPARATIE
De werkplaatsen zijn gewoon geopend. Dus onderhoud, het oplossen van storingen en APK gaan gewoon door zoals u dat van ons gewend bent. U kunt bij uw dealer gewoon een afspraak (laten) inplannen voor alle voorkomende werkzaamheden.

Stay Safe!

Het Team van Auto Niroc

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Als er meer nieuws is, laten we dat natuurlijk via deze pagina aan u weten.

Kan ik de showroom bezoeken?

Helaas is onze showroom gesloten. Uiteraard zijn wij u online graag van dienst. Wie bieden u de mogelijkheden om via de volgende kanalen contact met ons op te nemen: telefonisch, via Whatsapp, per mail en d.m.v. videobellen.

Is het nog mogelijk om een auto te kopen?

Ja, uiteraard is dit mogelijk. Wie bieden u de mogelijkheden om via de volgende kanalen een verkoopgesprek te voeren: telefonisch, via Whatsapp, per mail en d.m.v. videobellen.

Kan ik videobellen met een verkoper?

Ja, dit is mogelijk. U kunt hier een afspraak plannen voor een videogesprek.

Kan ik mijn auto laten taxeren/ inruilen?

Ja, uiteraard zijn wij u hier online graag bij van dienst.

Kan ik een proefrit plannen?

Helaas is een proefrit in een van onze vestigingen niet mogelijk. Graag plannen wij voor u een proefrit aan huis. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Gaat de aflevering van mijn auto nog door?

Ja, wij leveren graag uw auto af. Wij nemen telefonisch contact met u op om het tijdstip en de wijze met u af te stemmen.

Kan ik nog een offerte laten maken? (private- of zakelijke lease/inruil)

Ja, uiteraard zijn wij u online graag van dienst via de bekende kanalen (telefonisch, chat, WhatsApp, e-mail en videobellen).

HomeOnze online showroom is geopend!