Occasions

Alleen ‘top’ is goed genoeg
Een occasion vanĀ Auto Niroc krijgt pas na een strenge selectie de naam Auto Niroc Top Occasion. Een Auto Niroc top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop.Een Auto Niroc top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 6 maanden.

Servicebeurt
Voordat uw top occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

Nationale Autopas
De kilometerstand is gecontroleerd door de RDW. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Auto Niroc top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Ook andere merken
Een Auto Niroc Top Occasion hoeft niet altijd een Nissan te zijn. In principe kan een goede gebruikte auto van elk willekeurig merk Auto Niroc Top Occasion worden. Zolang de auto in kwestie maar voldoet aan onze eisen en door de strenge selectie komt. Dus zoekt u zekerheid bij de aankoop van een goede gebruikte auto dan bent u bij Auto Niroc aan het juiste adres.


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl