Nissan LEAF

De Nissan LEAF is al jaren éen van de bestverkochte elektrische auto van Europa. Naast zijn duurzame karakter zonder CO₂uitstoot dankt de LEAF dit succes aan een stijlvol design, een batterij tot 62kWh, tot 160 kW (217 pk) pure kracht en innovatieve technologieën zoals het ePedal, ProPILOT en ProPILOT Park.

Met een actieradius tot 385km is het afleggen van grote afstanden ook geen probleem. U rijdt dus moeiteloos 100% elektrisch van Maastricht naar Groningen.

Het opladen van de Nissan LEAF is zo makkelijk als het maar kan. Van een simpel stopcontact thuis tot openbare snelladers, met een breed scala aan oplaadopties heeft u genoeg keuze om uw auto extra energie te geven, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

Als zakelijk rijder zult u genieten van het rijcomfort van de Nissan LEAF, die tegelijk een milieubewust visitekaartje voor u kan zijn. De Nissan Leaf is nog dit jaar leverbaar, zodat u snel kunt profiteren van zijn 100% elektrische voordelen.

En over voordeel gesproken: stapt u nú in, dan voorkomt u de bijtellingsverhoging die er op 1 januari aankomt. In 2020 geldt nog 8% bijtelling. In 2021 gaat de bijtelling naar 12%.

Bent u in het bezit van zonnepanelen of overweegt u de aanschaf hiervan? Nu de salderingsregeling wordt afgebouwd, is het interessant om te kijken naar mogelijkheden om de zonnestroom van eigen dak te gebruiken voor het opladen van een elektrische auto. In dat geval haalt u de energie dus uit uw zelf opgewekte energie en laad u dus bijna gratis op.

Tijdelijk is de overstap naar een 100% elektrische Nissan LEAF wel heel interessant dankzij een Zero Emission Bonus van € 4.000 en 5 jaar gratis onderhoud en garantie*. U rijdt nu al een Nissan LEAF vanaf € 30.990,-.

BEKIJK DE ACTIE

Geïnteresseerd geworden in een 100% elektrische Nissan LEAF? Kom dan snel langs voor een overtuigende proefrit.
De Nissan LEAF staat opgeladen klaar. Wij begroeten u graag!

HomeNissan LEAF