Nissan LEAF

De Nissan LEAF is al jaren éen van de bestverkochte elektrische auto van Europa. Naast zijn duurzame karakter zonder CO₂uitstoot dankt de LEAF dit succes aan een stijlvol design, een batterij tot 62kWh, tot 160 kW (217 pk) pure kracht en innovatieve technologieën zoals het ePedal, ProPILOT en ProPILOT Park.

Met een actieradius tot 385km is het afleggen van grote afstanden ook geen probleem. U rijdt dus moeiteloos 100% elektrisch van Maastricht naar Groningen.

Het opladen van de Nissan LEAF is zo makkelijk als het maar kan. Van een simpel stopcontact thuis tot openbare snelladers, met een breed scala aan oplaadopties heeft u genoeg keuze om uw auto extra energie te geven, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

Profiteer dit jaar nog van lage bijtelling

Als zakelijk rijder zult u genieten van het rijcomfort van de Nissan LEAF, die tegelijk een milieubewust visitekaartje voor u kan zijn. De Nissan Leaf is nog dit jaar leverbaar, zodat u snel kunt profiteren van zijn 100% elektrische voordelen.

En over voordeel gesproken: stapt u nú in, dan voorkomt u de bijtellingsverhoging die er op 1 januari aankomt. In 2020 geldt nog 8% bijtelling. In 2021 gaat de bijtelling naar 12%.

Klaar voor de toekomst

Bent u in het bezit van zonnepanelen of overweegt u de aanschaf hiervan? Nu de salderingsregeling wordt afgebouwd, is het interessant om te kijken naar mogelijkheden om de zonnestroom van eigen dak te gebruiken voor het opladen van een elektrische auto. In dat geval haalt u de energie dus uit uw zelf opgewekte energie en laad u dus bijna gratis op.

ZAKELIJK RIJDERS OPGELET!

EXTRA SCHERPE FINANCIAL EN OPERATIONAL LEASETARIEVEN

Ook voor bedrijven en zakelijk rijders maakt Nissan elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Kies voor de voordelen van Financial of Operational Lease en stap dit jaar nog extra voordelig in een 100% elektrische Nissan LEAF.

Financial Lease:

Met Financial Lease spreidt u de aanschafkosten en bent u economisch de eigenaar van de auto zonder ineens een groot bedrag uit eigen zak te hoeven betalen. Met ons 0% Financial Lease-aanbod rijdt u al in een LEAF N-Connecta 40 kWh vanaf € 309** per maand. Voor nog meer rijbereik kunt u voor slechts € 50 per maand extra kiezen voor een 62 kWh N-Connecta.

Operational Lease:

Besteed u uw werkkapitaal liever aan andere zaken dan een auto maar bent u toch op zoek naar zekerheid en gemak? Operational Lease is dan wellicht wat voor u. Zo rijdt u in een nieuwe Nissan LEAF zonder in één keer de hele koopsom uit eigen middelen te betalen terwijl zaken als onderhoud, reparaties en verzekeringen voor u geregeld worden. U rijdt tijdelijk al een Nissan LEAF tegen een scherp tarief vanaf € 375*** excl. btw per maand.

Om u volledig te ontzorgen zijn de volgende componenten bij dit scherpe aanbod
inbegrepen:

  • Casco verzekering (eigen risico € 250)   
  • POI verzekering
  • Rechtsbijstand    
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Europese pechhulp
  • New Motion Laadpas (t.w.v. € 7,50 per maand)

Voorbeeldberekening Nissan LEAF

Uitvoering40 kWh ACENTA40 kWh N-CONNECTA40 kWh TEKNA
Operational-leasetarief€ 375€ 389€ 405
Uitvoering 62 kWh N-CONNECTA 62 kWh TEKNA
Operational-leasetarief€ 415€ 435

Tijdelijk is de overstap naar een 100% elektrische Nissan LEAF wel heel interessant dankzij een GRATIS batterij upgrade t.w.v. € 5.000,- of u kiest voor een Zero Emission Bonus van € 4.000,- i.c.m. 5 jaar gratis onderhoud en garantie*. U rijdt nu al een Nissan LEAF vanaf € 30.990,-.

BEKIJK DE ACTIE

Geïnteresseerd geworden in een 100% elektrische Nissan LEAF? Kom dan snel langs voor een overtuigende proefrit.
De Nissan LEAF staat opgeladen klaar. Wij begroeten u graag!

HomeNissan LEAF