JUSTLEASE PRIVATE LEASE DEALS 17 september 2021

MET PRIVATE LEASE VIA JUSTLEASE RIJDT U NU WEL HEEL VOORDELIG IN EEN NIEUWE NISSAN!

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan voor één vast maandbedrag. En in september en oktober hebben wij wel een hele speciale deal met JustLease: u rijdt een nieuwe Nissan al vanaf € 259,- per maand! Dat is een voordeel van € 30,- per maand! Op basis van een contract van 60 maanden bespaart u dus maar liefst € 1800,-!

Wilt u geen onverwachte autokosten? Dan is Private Lease iets voor u! Dankzij de transparante opbouw van Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen de brandstof! Maak direct een afspraak bij één van onze vestigingen, onze verkoopadviseurs stellen graag een offerte voor u op!

Wat is Private Lease nu precies?

Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe Nissan tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is.  Zo profiteert u van vele voordelen: er is geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen en daarnaast is er geen aanbetaling nodig. U hoeft alleen nog zelf te tanken, uw voertuig te wassen en op te letten dat u geen boetes krijgt. Nissan Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Nissan.

BEKIJK DE ACTIE

HomeNieuwsJUSTLEASE PRIVATE LEASE DEALS