Ervaar elektrisch rijden zelf tijdens de Nissan Electrified Days 5 september 2023

Hoe elektrisch wilt u rijden?
Stap in – Beleef – Raak overtuigd

Neem plaats en geniet van een zinderende elektrische rijervaring tijdens de Nissan Electrified Days gedurende de gehele maand september.

Kom langs! De overstap naar elektrisch rijden hoeft echt geen grote stap te zijn. Met een uitgebreid aanbod vindt u altijd een model dat perfect bij u past. Kiest u voor 100% elektrisch, hybride of e-POWER? Of probeer ze allemaal!

Het soepele rijcomfort, het gemak van opladen, het duurzame aspect en uw besparing op onderhoud en de steeds duurdere brandstof. Tijdens onze Nissan Electrified Days lichten wij u alle voordelen graag toe.

De Nissan ARIYA, JUKE Hybrid, QASHQAI e-POWER en X-Trail e-POWER staan opgeladen klaar voor een proefrit. De Nissan Electrified Days duren van 1 september tot en met 30 september, u bent van harte welkom in onze showroom.!

1

SEPTEMBER


T/M

30

SEPTEMBER

NISSAN JUKE HYBRID

Geniet van een krachtige, plezierige en spannende elektrische rit met de volledig nieuwe Nissan JUKE Hybrid coupé crossover.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

100% ELEKTRISCHE NISSAN ARIYA

Ontdek de nieuwe elektrische crossover. Met Japans geïnspireerd design, meer vermogen en comfort.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

NISSAN QASHQAI
e-POWER

Ervaar het rijplezier van onze nieuwe Nissan QASHQAI met e-POWER technologie. Een unieke elektrische rijervaring zonder stekker.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

NISSAN QASHQAI
e-POWER

Ervaar het rijplezier van onze nieuwe Nissan X-TRAIL met e-POWER technologie. Een unieke elektrische rijervaring zonder stekker.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

HomeNieuwsErvaar elektrisch rijden zelf tijdens de Nissan Electrified Days