DE NIEUWE NISSAN JUKE – de coupé crossover van Nissan 18 september 2019

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

UW PERSOONLIJKE RUIMTE
Het revolutionaire design van de nieuwe New Nissan JUKE doet qua interieur denken aan een cockpit. Met het ‘Gliding Wing’ design en zwevende instrumentenpaneel bent u in de nieuwe Nissan JUKE altijd het middelpunt van sensationele prestaties. Geavanceerde technologie ligt intuïtief aan uw vingertoppen. Hoofdsteunen worden uw eigen persoonlijke geluidsstudio. De ergonomische sportstoelen zorgen voor optimale stabilisatie. En dan is hij ook nog eens ruim, goed doorlucht en biedt geweldige zichtbaarheid.

ALTIJD VERBONDEN MET DE WERELD OM U HEEN
U staat nooit stil. De nieuwe Nissan JUKE is uitgerust om u bij te blijven. NissanConnect maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden. Intelligente integratie houdt u verbonden met de wereld om u heen met de snelheid van het moderne leven.

TECHNOLOGIE VOOR OPTIMALE CONTROLE

Met Nissan Intelligent Mobility gaat u op een geheel nieuwe manier van A naar B. U zit zelfverzekerder dan ooit tevoren achter het stuur van de nieuwe Nissan JUKE en geniet van betere verbondenheid met de wereld om u heen.

ACCELEREER UW HARTSLAG
Neem plaats in de ondersteunende sportstoelen, pak het D-vormige stuurwiel vast en bereid u voor op een sensationele rit. Een responsieve turbocompressiemotor brengt brute kracht via een bliksemsnelle DCT-transmissie. Een precieze, beweeglijke ophanging profiteert optimaal van een stevig, stabiel chassis. Voeg daar nog eens dynamische technologieën aan toe en u bent verzekerd van een sensationele rijervaring vol vertrouwen.

SELECTEER UW RIJMODUS
Kies ECO voor betere brandstofefficiëntie, Standaard voor de beste balans tussen brandstofefficiëntie en prestaties, of Sport voor ultieme sensatie.

DCT-TRANSMISSIE MET SCHAKELFLIPPERS
Geniet van onmiddellijke reactie met de automatische transmissie met dubbele koppeling en 7 versnellingen van de Nissan JUKE. Met de schakelflippers aan het stuurwiel ligt het plezier van schakelen aan uw vingertoppen.

AFMETINGEN: EXTERIEUR EN INTERIEUR
De nieuwe Nissan JUKE is ontworpen om perfect in uw leven te passen: hij is groter en biedt meer ruimte van de vorige Nissan JUKE, dus u kunt meer meenemen dan ooit tevoren. Bekijk de lengte, hoogte en breedte van de nieuwe Nissan JUKE en alle andere informatie die u nodig heeft.

MOTOR EN TRANSMISSIE
De nieuwe Nissan JUKE wordt aangedreven door een lichte, maar krachtige benzinemotor met turbocompressor. U kunt kiezen tussen de handgeschakelde transmissie met zes versnellingen of de razendsnelle automatische DCT-transmissie met zeven versnellingen. Welke past beter bij uw rijstijl? Bekijk hier de specificaties van de nieuwe Nissan JUKE.

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE
Handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen zorgt voor vermogen als u het nodig hebt. Dankzij de allernieuwste technologie in de versnellingsbak kunt u snel en nauwkeurig schakelen met naadloze reactie van uw auto.

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE (DCT)
De automatische transmissie met 7 versnellingen en dubbele koppeling (Dual Clutch Transmission, DCT) in de nieuwe Nissan JUKE biedt een soepele en reactieve rijervaring. Hij werkt met schakelflippers voor een sportiever rijgevoel.

MEERPRIJS: € 2.000

SCHAKELFLIPPERS
U voelt zicht meer verbonden met de Nissan JUKE. Met schakelflippers aan uw vingertoppen geniet u van snel en responsief schakelen voor een sportiever rijgevoel. Uitsluitend verkrijgbaar voor automatische transmissie (DCT).

VEELZIJDIGE LAADRUIMTE
De nieuwe Nissan JUKE is het bewijs dat plezier en functionaliteit goed samengaan. Hij is ontworpen om het makkelijker te maken om spullen in en uit te laden en u kunt er zonder problemen brede of lange voorwerpen die veel ruimte in beslag nemen in vervoeren, zoals meubels, dozen en bagage. De Nissan JUKE past zich net zo goed aan als u dat kunt.

BEKERHOUDER VOORIN
Begin uw dag met een kopje koffie, dat veilig vastzit terwijl u rijdt.

BAGAGERUIMTESYSTEEM
U kunt de bagageruimte aanpassen aan uw wensen met handige planken en scheidingswanden, zodat de modderige schoenen niet tussen de boodschappen in komen te liggen.

USB-POORTEN
Met USB-oplaadpunten voor- en achterin kan het hele gezin het digitale leven ongestoord voortzetten.

ARMSTEUN MET OPBERGRUIMTE
Comfort en functie komen samen in deze handige opbergruimte.

VEILIGHEID
Van het stevige stalen chassis tot de ingebouwde veiligheidstechnologieën, de nieuwe Nissan JUKE is gebouwd om u en uw passagiers te beschermen

BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM (TPMS)
De nieuwe Nissan JUKE heeft een systeem dat alle vier de banden constant controleert en u een waarschuwing zal geven als de spanning in een van de banden afneemt. Een lage bandenspanning leidt niet alleen tot een hoger brandstofverbruik en snellere slijtage, maar kan ook de remweg aanzienlijk beïnvloeden.

ZES STANDAARD AIRBAGS
Zes airbags helpen om de passagiers en bestuurder te beschermen bij botsingen en zijaanrijdingen.

HomeNieuwsDE NIEUWE NISSAN JUKE – de coupé crossover van Nissan