ZAKELIJKE LEASE MOGELIJKHEDEN

FINANCIAL LEASE

financialleaseDe auto op uw balans
Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven. Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, Auto Niroc en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt kiezen tussen de 4 aantrekkelijke rentetarieven waarbij u altijd een aanbetaling kunt doen om de maandtermijn te verlagen.

STARTERS

startleaseUnieke voorwaarden voor startende ondernemers
Wilt u een Financial lease voor uw nieuwe Nissan en bent u net uw onderneming gestart? U kunt geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er is ook geen borgstelling mogelijk? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Nissan te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn namelijk ook beschikbaar voor u. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

  • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. BTW)
  • Maximaal te financieren totaalbedrag per bedrijf is € 45.000,-
  • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (daarna wordt een bedrijf geacht jaarcijfers te kunnen overleggen)
  • Heeft u een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap?
    Dan geldt dat u geen achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel mag hebben.

Met Financial Lease geniet u van meerdere fiscale voordelen. Vraag aan uw accountant tot welk bedrag het fiscale voordeel kan oplopen voor u.
Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met 1 van onze verkoopadviseurs.

FULL OPERATIONAL LEASE

Compleet zonder zorgenfullopp
Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Auto Niroc. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Auto Niroc. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

OFF-BALANCE FINANCIERING
Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:


STANDAARD OPTIONEEL
– Afschrijving – WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico (naar wens hoger af te sluiten)
– Reparatie, onderhoud en vervanging banden – Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
– Schadeherstel en glasreparatie – Schade inzittendenverzekering
– Rentekosten – Rechtsbijstandverzekering
– Houderschapsbelasting – Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen (per direct, na 24- of na 48 uur)
– Winterbanden
– Brandstofpas

Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft rijden, uw Nissan-dealer en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

Bij wagenparkbeheer regelen wij het totale traject. Van de bestelling van uw auto’s tot en met de verslaglegging op berijderniveau. Zodat u deze tijd vrij heeft om zaken te doen.

NETTO OPERATIONAL LEASE

nettoppleaseAlleen de auto leasen & overige zaken zelf regelen
Wilt u alleen de auto leasen en de overige zaken zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, het onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert en controleert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en van aantrekkelijke huurtarieven. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde componenten wel toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.

OFF-BALANCE FINANCIERING
Netto Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast.Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft rijden, Auto Niroc en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl