Financiering & Leasing

Nissan Financial Services: Dé financieringsmaatschappij voor NISSAN rijdend Nederland

Als het om de financiering van uw auto gaat, kiest u voor betrouwbaarheid, veiligheid en gemak. Daarom kiest u voor uw Nissan een financiering van Nissan Financial Services, al sinds 1974 de huisbankier van Nissan. Snel en gemakkelijk geregeld want u regelt deze financiering direct bij uw Nissan-dealer.

Wij verzorgen financieringen voor nieuwe en gebruikte Nissans. We kijken goed naar uw mogelijkheden zodat u verantwoord financiert.

Natuurlijk bieden wij ook Nissan Private Lease, financial lease en operational lease.

PARTICULIER

Nissan Financial Services

ZAKELIJK

Nissan Business Finance


FINANCIERING VAN UW NIEUWE AUTO

Iedereen is anders. Ook als het gaat om een financiering zijn de wensen en eisen per persoon verschillend. Daarom biedt Nissan Financial Services u keuze uit verschillende financieringsvormen.

NISSAN ALL-INCLUSIVE

Zorgeloos rijplezier voor een vast bedrag per maand. Met het nieuwe Nissan All-Inclusive arrangement geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier. Voor een laag, vast bedrag per maand financiert u uw nieuwe Nissan inclusief garantie, onderhoud en pechhulp.

Ontdek de mogelijkheden van Nissan All-Inclusive voor uw nieuwe Nissan.

MEER INFORMATIE

OCCASION FINANCIERING

De financiering van uw occasion regelt u gemakkelijk bij uw Nissan-dealer. U bepaalt zelf hoeveel u aanbetaalt, financiert en hoe lang u de financiering wilt laten lopen. Daarmee stemt u het maandbedrag af op uw financiële situatie. De looptijd en het rentepercentage worden vooraf vastgesteld. Daarom blijft het maandbedrag tijdens de gehele periode gelijk. U weet dus precies waar u aan toe bent.


OCCASION FINANCIERING**

 • Jaarlijks kostenpercentage van 5,9%
 • Looptijden van 12 tot 60 maanden
 • Geen maximaal te financieren bedrag
 • Slottermijn mogelijk**

Deze tarieven zijn beschikbaar op alle gebruikte personenauto’s, gekocht via het Nissan-dealernetwerk. Uw Nissan-dealer maakt graag een offerte voor u.

MEER INFORMATIE

NISSAN PRIVATE LEASE?

Besteedt u uw autokosten liever uit? En vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Met Private lease rijdt u een nieuwe Nissan voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve de brandstof. Gedurende de leaseperiode rijdt u een Nissan die u volledig naar uw wensen kan samenstellen. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer in bij de dealer en heeft u de mogelijkheid een nieuwe auto te kiezen.

ONZE BELOFTEN:

 • Eén bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof
 • Geen onverwachte kosten
 • Vervangend vervoer na 1 uur bij reparatie en onderhoud, in Nederland
 • All-risk verzekerd (€ 450,- eigen risico op casco)
 • De zekerheid van het keurmerk Private Lease
 • Uw dealer is uw aanspreekpunt voor alle autozaken
MEER INFORMATIE

ZAKELIJKE LEASE MOGELIJKHEDEN

FINANCIAL LEASE

De auto op uw balans
Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven. Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, Auto Niroc en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt kiezen tussen de 4 aantrekkelijke rentetarieven waarbij u altijd een aanbetaling kunt doen om de maandtermijn te verlagen.

MEER INFORMATIE

STARTERS

Unieke voorwaarden voor startende ondernemers
Wilt u een Financial lease voor uw nieuwe Nissan en bent u net uw onderneming gestart? U kunt geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er is ook geen borgstelling mogelijk? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Nissan te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn namelijk ook beschikbaar voor u. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

 • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. BTW)
 • Maximaal te financieren totaalbedrag per bedrijf is € 45.000,-
 • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (daarna wordt een bedrijf geacht jaarcijfers te kunnen overleggen)
 • Heeft u een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap?
  Dan geldt dat u geen achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel mag hebben.

Met Financial Lease geniet u van meerdere fiscale voordelen. Vraag aan uw accountant tot welk bedrag het fiscale voordeel kan oplopen voor u.
Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met 1 van onze verkoopadviseurs.

MEER INFORMATIE

FULL OPERATIONAL LEASE

Compleet zonder zorgen
Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Auto Niroc. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij Auto Niroc. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

OFF-BALANCE FINANCIERING
Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

STANDAARDOPTIONEEL
– Afschrijving– WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico (naar wens hoger af te sluiten)
– Reparatie, onderhoud en vervanging banden– Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
– Schadeherstel en glasreparatie– Schade inzittendenverzekering
– Rentekosten– Rechtsbijstandverzekering
– Houderschapsbelasting– Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen (per direct, na 24- of na 48 uur)
– Winterbanden
– Brandstofpas

Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft rijden, uw Nissan-dealer en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

Bij wagenparkbeheer regelen wij het totale traject. Van de bestelling van uw auto’s tot en met de verslaglegging op berijderniveau. Zodat u deze tijd vrij heeft om zaken te doen.

MEER INFORMATIE

NETTO OPERATIONAL LEASE

Alleen de auto leasen & overige zaken zelf regelen
Wilt u alleen de auto leasen en de overige zaken zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, het onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert en controleert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en van aantrekkelijke huurtarieven. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde componenten wel toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.OFF-BALANCE FINANCIERING
Netto Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast.Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft rijden, Auto Niroc en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

MEER INFORMATIE
HomeFinanciering & Leasing