Mail uw idee en maak kans op een gratis weekend elektrisch rijden!

De Heurkens Group nodigt graag iedereen uit om mee te gaan in de reis naar het ultieme gevoel van duurzaamheid en besparing. Heeft u een creatief of innovatief duurzaam idee? Dien dit dan in en we zullen serieus gaan proberen om met uw idee een besparing te realiseren!

Erkend-Duurzaam1

Mail uw idee incl. naam en telefoonnummer naar info@autoheurkens.nl !


Auto Heurkens Shirtsponsor voetbalvereniging SNA

Auto Heurkens is shirtsponsor van voetbalvereniging SNA uit Montfort. Met deze sponsoring vergroot Auto Heurkens de mogelijkheden van de voetbalvereniging en draagt hierdoor bij aan maatschappelijke plezierige ontspanning.

foto vv sna

Auto Heurkens wenst alle leden van de vereniging veel sportief plezier in het nieuwe voetbalseizoen.


Auto Heurkens Innovam Erkend Leerbedrijf

Voor nu en voor de toekomst is Auto Heurkens een erkend Innovam Leerbedrijf. Hiermee geven we jongeren de kans om ervaring en kennis op te doen in alle afdelingen van onze bedrijven. Kortom: we zorgen voor een professionele branche die zichzelf blijft ontwikkelen. Innovatie, deskundigheid en een hechte relatie met onze werknemers zijn onze speerpunten.

erkend_leerbedrijf

Studenten aan opleidingscentra in de omgeving weten de weg naar ons bedrijf goed te vinden. Onze leermeesters zien er streng op toe dat de studenten die bij ons worden opgeleid hun theorie, behorend bij de praktijkopdrachten, goed bijhouden. Alleen op deze manier kunnen de leerlingen zich naar een hoger peil brengen.


Auto Heurkens maakt werk van elektrisch vervoer

Bij Auto Heurkens bent u aan het juiste adres voor een milieuvriendelijke en co2-neutrale auto. Een mooie referentie is de levering van de volledig elektrisch aangedreven Renault Kangoo voor de gemeente Roermond. Argumenten die bij de aanschaf een rol hebben gespeeld zijn de lagere exploitatiekosten en de vele voordelen voor het milieu en de leefomgeving.

renault-kangoo-ze-630

De ”oplaadbare” bedrijfsauto is een vertrouwde verschijning in het Roermondse straatbeeld.


Bespaar en Verdien!

Auto Heurkens is zeer actief met het thema Milieu en Veiligheid. We nemen bijvoorbeeld deel aan een energie-investeringsregeling van de Kamer van Koophandel Limburg en de Provincie Limburg. De resultaten van het programma ”Bespaar en Verdien” zijn bekend.

Mede dankzij onze deelname zijn prachtige resultaten behaald. Samen met bijna 450 andere Limburgse ondernemers besparen we jaarlijks 6 miljoen kWh elektriciteit, 900.000 m3 aardgas en 5 miljoen kg CO2. Dit staat gelijk aan de jaarlijkse CO2-uitstoot van ongeveer 1.600 huishoudens!

Het bewijs van deze investering in duurzame maatregelen is de officiële oorkonde die uitgereikt is door de Kamer van Koophandel.

bespaarverdien


Auto Heurkens monteert Alcoholslot

Dit slot voorkomt dat een bestuurder die te diep in het glaasje heeft gekeken gaat rijden met een bedrijfsauto. Het apparaat signaleert het alcoholpercentage en blokkeert indien nodig het contact. Tevens slaat het systeem alle data op zodat de historie op een later tijdstip kan worden uitgelezen.


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl