Aircoservice

Een goed werkende airconditioning is van groot belang. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Bovendien bepaalt uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt.

Onze Airco Service bestaat uit de volgende producten:

Aircocheck
Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Een Nissan-monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Het vervangen van stof- en pollenfilter
Als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige stof- en pollenfilter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt, dan kan hij het voor u vervangen. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen. Bovendien komt er meer lucht doorheen dan met een verstopt filter.

Airco-geurbehandeling
Een airco-geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goede interval om dit te doen is 1x per jaar.

Airco-onderhoudsbeurt
Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten).

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR UW AIRCOSERVICE
HomeAircoservice