De nieuwe Nissan Micra: Nu in de showroom!

Na een 30-jarige carrière en 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, heeft Nissan nu de vijfde generatie Micra klaar. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur en toonaangevende technologie biedt de Nissan Micra een inspirerende rijervaring. Het verfijnde interieur van topkwaliteit is bedacht om een eigen omgeving te vormen en biedt een afgestemde mix van ruimte en comfort.

De nieuwe Nissan Micra is primair voor Europa ontwikkeld en zal ook in de Franse Flins fabriek gebouwd gaan worden. Anders dan in China of in de Verenigde Staten zijn B segment modellen zeer gewild in Europa. met name bij in stedelijke gebieden woonachtige kopers. Dat biedt voor de nieuwe Micra een enorm potentieel.

SPORTIEF EN GEDURFD
Met lage, brede en sportieve scherpe lijnen van de motorkap tot de achterkant bulkt de gloednieuwe MICRA niet alleen van een perfecte uitstraling, maar is hij ook gedurfd om uw ware karakter te tonen.micra-5

EEN STRAK DESIGN
Vorm, functionaliteit en uitstraling: de gloednieuwe MICRA vindt de perfecte balans tussen een sportief design en uw dagelijkse behoeften, zodat uw actieve levensstijl wordt gemaximaliseerd.

 

LAAT UW KARAKTER ZIEN
Het hoogwaardige, perfect afgestemde en ruime interieur van de gloednieuwe MICRA creëert een unieke ambiance voor een energieke rijervaring.

micra-3

UW OMGEVING
Beweeg uw vingers langs de strakke lijnen van het dashboard, voel de kwaliteit van de zachte materialen, reik naar de slim gegroepeerde knoppen en creëer uw eigen omgeving door bekleding in uw favoriete kleur te kiezen. Alles in de gloednieuwe MICRA prikkelt en verbetert uw rijervaring.

Vraag NU online een persoonlijk inruilvoorstel aan en ontdek de waarde van uw huidige auto


Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit. Of kom langs bij ons in de showroom. Tot ziens!

 

 

 


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl