De nieuwe NISSAN LEAF: Simply Amazing

DE 100% ELEKTRISCHE NISSAN LEAF: KOM OVERAL OP EEN SPECTACULAIRE MANIER

Met de nieuwe Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken.

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD: BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

De Nieuwe Nissan LEAF is het icoon van Intelligent Mobility. Bereid u voor op een nieuwe relatie tussen uzelf en uw auto. Probeer u eens voorstellen hoe het is om te rijden met slechts één pedaal, het unieke gevoel van versnellen en remmen met één soepele beweging. Of hoe het is om een aantal bestuurderstaken aan uw auto over te dragen, zodat u kunt genieten van een relaxter ritje. Kenmerken als e-Pedal, ProPilot, ProPilot Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en meer, de Nieuwe Nissan LEAF maakt het allemaal waar.

ERVAAR EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN: MEER OM U HEEN DETECTEREN

Doordat de Nieuwe Nissan LEAF beweging detecteert in de omgeving, is hij zich ook bewust van potentieel gevaar voor u. De functies omvatten de ​Achteruitrij-assistent, Dodehoek-assistent, Nissan Around View Monitor en ProPilot Park.

ProPilot Park, volledig autonoom parkeren, zal de manier waarop mensen tegen parkeren aankijken volledig veranderen. Als deze functie aanstaat, zal de technologie al het stuurwerk op zich nemen, maar ook het versnellen, remmen en schakelen om de auto automatisch naar een parkeerplek te leiden. Hierdoor wordt parkeren stressvrij en nauwkeuriger voor alle bestuurders.

Zonder handen en zonder voeten, alleen maar een eenvoudigere manier van parkeren met behulp van slechts één vinger. Dit is wat je zult ervaren met deze geavanceerde Nissan Intelligent Mobility-functie, je bent voortaan een eenvoudige toeschouwer bij het parkeren.

De nieuwe Nissan LEAF toont het blikveld van de bestuurder tijdens het rijden

VOEL U VRIJ OM TE GENIETEN VAN DE RIT: KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Met de leuke en efficiënte Nissan e-Pedal profiteert u van een nieuwe rijervaring doordat u uitsluitend het gaspedaal gebruikt. e-Pedal is een revolutionaire technologie die de manier van rijden aanzienlijk verandert. Het biedt bestuurders de kans om te starten, versnellen, vertragen en stoppen door hun kracht op het pedaal aan te passen. Versnel, vertraag en rem met slechts één pedaal, en geniet gegarandeerd van een soepelere rit.

Nieuwe Nissan LEAF Intelligent Around View Monitor-scherm

KRIJG EEN DUIDELIJK BEELD VAN ELKE HOEK: ONTDEK MEER OM U HEEN

De nieuwe Nissan LEAF verandert de manier waarop u de wereld om u heen ziet dankzij geavanceerde systemen zoals Intelligent Around View Monitor ​welke vier camera’s gebruikt om u een helikopterview van 360° te bieden van uw nieuwe Nissan LEAF, en de split-screen close-ups en​ automatisch dimmende binnenspiegel waarmee u helderder zicht heeft zodra het donkerder wordt.

HET GEEFT EEN ONVERWACHTE KICK: SPANNENDE ERVARING

100% elektrische aandrijving betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Het innovatieve e-Pedal maakt het nog leuker, want daarmee kunt u versnellen en remmen met slechts één pedaal. Terwijl u stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km brengt uw auto u verder dan ooit.

ALLES WAT U NODIG HEBT TIJDENS UW AUTORIT: DE NISSANCONNECT EV-APP

– Laad uw Nissan LEAF op met een timer en vermijd piekuren.
– Vind het dichtstbijzijnde oplaadstation.
– Breng uw Nissan LEAF op de juiste temperatuur voordat u instapt.
– Blijf op de hoogte van uw Nissan LEAF.

RIJD VERDER BIJ UW VOLGENDE KEER OPLADEN

50 KW BIJ SNELLADER OPLAADTIJD VAN 20% TOT 80%:  60 minuten

6,6 KW THUIS EN ONDERWEG OPLAADTIJD:
14 uur (16A, 1-FASE)
7 uur (32A, 1-FASE)

EEN GEDURFDE NIEUWE LOOK: SLIM IS HET NIEUWE MOOI

De Nissan LEAF, al even fascinerend om te zien als om te besturen, kenmerkt zich door strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. Deze frisse moderne hatchback biedt bovendien de ruimte en veelzijdigheid die u nodig hebt in uw drukke leven.

TECHNOLOGIE DIE U BLIJFT VERRASSEN: BLIJF VERBONDEN, WAAR U OOK NAARTOE GAAT

Met de meest geavanceerde kenmerken ooit in een Nissan is verbonden blijven met uw wereld en uw Nissan LEAF eenvoudiger dan ooit. Van een aanpasbaar digitaal instrumentenpaneel tot een zwevend informatiescherm en naadloze mobiele integratie, het zit er allemaal in.


Voor meer informatie neem contact op met 1 van onze verkoopadviseurs.

  Vraag offerte aan  


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl