Nissan E-NV200

DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VOOR MENSEN EN VRACHT WAAR U ELKE KLUS MEE KLAART

Vakmanschap en veelzijdigheid komen samen in de 100% elektrische Nissan e-NV200. Kies uit twee opties: Nissan e-NV200, de elektrische bestelwagen of Nissan e-NV200 Evalia, de personenbus en kies zelf de rekken, opbergmogelijkheden en stoelen om de wagen aan uw wensen te laten voldoen. Kies voor 1 of 2 schuifdeuren en elke combinatie van achter- en zijruiten – u bepaalt wat het beste voldoet aan uw zakelijke behoeften. Welke keus u ook maakt, met de laadhoogte van maar 52 cm van de grond is in- en uitladen altijd eenvoudig.


Afbeelding Nissan e-NV200 rijdt ’s avonds door de stad


BIJ NISSAN BENT U ALTIJD VERZEKERD VAN GARANTIE.

Met de Nissan e-NV200 VAN profiteert u ook van uitgebreide garantie. De 100% elektrische bedrijfswagen van Nissan en de elektrische onderdelen zijn namelijk gedekt voor 5 jaar/100.000 km en op de nieuwe 40 kWh batterij geldt een garantie van 8 jaar/160.000 km(³). Vraag uw Nissan-dealer naar meer informatie.

AUTO NIROC PAKT UIT MET EXTRA VOORDEEL

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Niroc pakt uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn! Het tijdelijk voordeel maakt uw keuze nog gemakkelijker!

De genoemde vanafprijs is de catalogusprijs exclusief BTW en kosten rijklaarmaken. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

 • 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het stopcontact (21 uur tot 100% bij 230V)
 • 6m laadkabel voor opladen aan wallbox (12 uur tot 100% bij 1-fase 16A / 6 uur tot 100% bij 1-fase 32A)
 • Elektromechanische vergrendeling van de laadkabel
 • On-Board lader 6,6 kW
 • CHAdeMO snellaadaansluiting tot 50 kW
 • ABS/EBD/ESP
 • Airbag bestuurder
 • 15" stalen velgen met wieldeksels
 • Dubbele asymmetrische achterdeuren zonder glas
 • Elektrische ramen voor met impulsbediening bestuurderszijde
 • Intelligent key met startknop
 • AM-FM Radio/CD-speler met USB- en AUX-aansluiting, stuurwielbediening en 2 luidsprekers
 • Bluetooth® (telefoon en muziek)
Nu voor
€ 32.020,-
Direct offerte opvragen
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan E-NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige E-NV200 staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is exclusief BTW en inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is exclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Niroc verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeActiesNissan E-NV200