STOCK DEALS | TOT € 8.545,- VOORRAADVOORDEEL
NISSAN ARIYA

Nissan ARIYA

EEN INDRUKWEKKENDE RIJERVARING

De Ariya is de eerste volledig elektrische coupé crossover van Nissan – biedt een krachtige acceleratie, een soepele en stille rijervaring en een interieur met een luxueuze haast lounge-achtige sfeer. De autonome rijfuncties maken rijden minder stressvol, de persoonlijke assistentie met stembediening en naadloze connectiviteit vergroten het zelfvertrouwen onderweg en creëren een prettige omgeving voor bestuurder en passagiers. Met een geschatte actieradius tot 533 kilometer (WLTP) is de Nissan Ariya de perfecte partner voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als roadtrips. De Ariya is zowel leverbaar met twee- als vierwielaandrijving en beschikt standaard over een imposant trekvermogen tot maar liefst 1.500 kg (e-4ORCE 4WD versie).

e-4ORCE: rijcomfort en handling zonder compromis

De vierwielaangedreven Nissan Ariya-uitvoeringen met twee elektromotoren zijn voorzien van Nissans meest geavanceerde vierwielaandrijvingstechnologie, e-4ORCE. De ‘e’ in e-4ORCE staat voor het volledig elektrische aandrijfsysteem. ‘4ORCE’ verwijst naar de fysieke kracht en energie van de auto en de ‘4’ verwijst bovendien naar de vierwielaandrijving. e-4ORCE is ontstaan vanuit Nissans rijke historie van memorabele terreinwagens en sportauto’s. Daarmee is het de spirituele opvolger van het ATTESA E-TS koppel-splitsysteem van de Nissan GT-R en het intelligente 4×4-systeem van de Nissan Patrol.

Door het vermogen en de remprestaties specifiek te beheersen verhoogt e-4ORCE het vertrouwen van de bestuurder. Op vrijwel iedere ondergrond herkent het de bedoelde rijrichting, zonder dat de rijstijl daarvoor aangepast hoeft te worden. Bij bochten op een besneeuwde ondergrond bijvoorbeeld zorgt de technologie ervoor dat de auto altijd de gewenste richting volgt door een zeer nauwkeurige motor- en remaansturing.

De nauwkeurig aangestuurde e-4ORCE technologie en twee elektromotoren zijn afgestemd op ongeëvenaard rijcomfort. Dankzij het afremmen op de achterste motor wordt het hellen van de carrosserie tot een minimum beperkt in vergelijking tot het remmen op de motor voorin bij andere EV’s en hybrides.

EXTERIEUR

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Het onderste deel van het schild wordt omgeven door subtiele verlichting die samen met het logo ingeschakeld wordt zodra de Ariya klaar is voor gebruik. Smalle LED-koplampen, bestaande uit vier miniprojectoren van 20 millimeter, geven samen met dynamische richtingaanwijzers een nieuwe vorm aan Nissans V-motion-design.

Van de zijkant bekeken, lijkt de Ariya dankzij de lage, strakke daklijn continu door de lucht te snijden. Sportieve, vijfspaaks 19-inch aluminiumvelgen (20-inch ook leverbaar, afhankelijk van uitvoering) versterken de dynamische stijl en het sportieve karakter.

Een enkele, ononderbroken lijn strekt zich uit over de zijkant en verbindt zo voor- en achterzijde. Hij zorgt voor een lineaire beweging en architectonische verfijning met  spanning en drama vanuit iedere hoek.

De achterzijde van de Nissan Ariya is net zo opvallend en wordt gekenmerkt door een steile C-stijl die vloeiend opgaat in de achterzijde. Het eendelige lichtblad, dat de gecombineerde achterlichten omvat, is ontworpen om in geparkeerd toestand een ‘blackout-effect’ te geven. Als de Nissan Ariya in gebruik is, wordt hij consistent rood verlicht. De achterste wielkasten benadrukken samen met de hoge achterspoiler de krachtige EV-prestaties van de Nissan Ariya.

INTERIEUR

Geleid door de Japanse term ma – verwijzend naar ruimtelijke openingen – is het interieur van de Ariya efficiënt en comfortabel ontworpen. In plaats van een traditioneel auto-interieur lijkt het interieur van de Ariya meer op een strakke café-lounge in een ruimteschip. Dankzij de voordelen van het volledig nieuwe EV-platform biedt de Ariya een van de ruimste interieurs in zijn klasse.

RIJONDERSTEUNING

Rijden op uw manier

U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel.

De compacte aandrijflijncomponenten maken het mogelijk om het klimaatcontrolesysteem onder de motorkap te plaatsen (waar een traditionele benzinemotor zou zitten). Daardoor konden de ontwerpers de volledige lengte van het interieur benutten, zonder last te hebben van bijvoorbeeld een transmissietunnel of systemen onder het dashboard. Bovendien zorgen de vlakke vloer – dankzij de plaatsing van de batterij onderin het chassis – en de slanke Zero Gravity stoelen voor veel beenruimte en makkelijke interactie tussen de inzittenden voor- en achterin.

De stille, elektrische aandrijflijn en het royale gebruik van geluidsabsorberende materialen zorgen voor een uitzonderlijk stil interieur. Zo kan iedereen ontspannen genieten in het stressvrije, lounge-interieur van de Nissan Ariya.

De inzittenden voorin worden getrakteerd op het minimalistische dashboard van de Nissan Ariya dat naadloos aansluit op de lijnen van het interieur en vloeiend overgaat in de portieren. Er zijn geen knoppen en schakelaars zoals die te vinden zijn in conventionele auto’s. Primaire functies van de klimaatcontrole zijn geïntegreerd in het centrale deel van het dashboard, in de vorm van “capacitieve haptische schakelaars”. Deze virtuele schakelaars bieden hetzelfde gevoel als mechanische schakelaars, doordat ze trillen als ze worden aangeraakt. Ze verschijnen alleen wanneer de auto is ingeschakeld. Een technologische en toch luxueuze touch.

Onder het midden van het dashboard zijn een centraal opbergvak en een uitvouwbaar blad geplaatst. Het innovatieve, uitschuifbare tafelontwerp vormt het interieur om tot een mobiele werkruimte.

De instelbare middenconsole kan naar individuele voorkeur van de bestuurder worden verplaatst en de instelling kan worden opgeslagen in het bestuurdersprofiel. Bij een volgende rit wordt alles dan automatisch ingesteld. Op de console zit een nieuwe transmissiehendel die perfect in de handpalm past, waarmee wordt aangezet tot een ontspannen rijpositie met de rijmodusbediening binnen handbereik.

Passagiers achterin hebben een overvloed aan hoofd- en beenruimte. Dankzij de vlakke vloer kunnen zij zelfs makkelijk de benen kruisen en ontspannen zitten. Accenten geven achterin een sterk gevoel van verfijning en comfort. De slanke voorstoelen zijn zo geplaatst dat ze de B-stijl afdekken, waardoor de inzittenden een panoramisch zicht naar buiten hebben. De Nissan Ariya is daarnaast voorzien van een zonnedak voor een nog sterker gevoel van openheid.

PROPILOT

Minder stress. ProPILOT met Navi-link helpt u in langzaam rijdend verkeer en om in het midden van de rijbaan te blijven.

HEAD-UP DISPLAY

De Nissan Ariya beschikt over een van de grootste full-colour head-up displays in het segment. De weergave toont vergelijkbare informatie als te zien direct achter het stuur, waarmee belangrijke rij-informatie op een heldere manier direct in het gezichtsveld van de bestuurder valt, zonder afleiding.

 

PARKEREN MET PROPILOT

Druk op de ProPILOT park knop, ga rustig achterover zitten en haal uw handen van het stuurwiel want ARIYA kan zichzelf parkeren.

CONNECTIVITEIT

Blijf verbonden met de wereld

Grote dubbele displays en bediening met haptische feedback zijn pas het begin. Wilt u uw favoriete apps voor u zien? U hoeft alleen maar te swipen. Wilt u uw afspeellijst horen? U hoeft het maar te vragen.

NISSAN APP

Blijf verbonden met uw Nissan ARIYA. Leer uw voertuig kennen met de Nissan App die elke dag slimmer wordt.

STEMHERKENNING

Met ingebouwde stemherkenning kunt u uw stem gebruiken om muziek af te spelen, bars te vinden of zelfs uw slimme huis te bedienen.

NISSAN APP

Blijf verbonden met uw Nissan ARIYA. Leer uw voertuig kennen met de Nissan App die elke dag slimmer wordt.

BROCHURE

DOWNLOAD BROCHURE

AUTO NIROC PAKT UIT MET EXTRA VOORDEEL

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Niroc pakt uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn! Het tijdelijk voordeel maakt uw keuze nog gemakkelijker!

Standaard voorzien van o.a.

 • 19" lichtmetalen velgen met aero wieldop
 • Dubbel monolith 12,3” TFT-scherm met meterweergave en navigatie
 • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
 • USB / Ipod aansluiting, AUX, Bluetooth en DAB+
 • Intelligent Around View Monitor
 • Elektrische achterklep met handsfree bediening
 • ProPILOT met Navi-Link
 • Verwarmde voorruit
 • Verwarmde stoelen voorin
 • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
 • Mistlampen vóór
 • Elektisch bedienbare ramen voor en achter
 • Extra getint glas achterste zijruiten en achteruit

STAP 2:STAP 2:
KIES UW UITVOERING

 • Afbeelding van de LIMITED EDITION 63kWh
  Nu voor
  € 41.990,-
  AANSCHAFSUBSIDIE BESCHIKBAAR ✔
  • 160 kw / 217 pk
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de LIMITED EDITION 87kWh
  Nu voor
  € 44.990,-
  AANSCHAFSUBSIDIE BESCHIKBAAR ✔
  • 178 kw / 242 pk
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de ENGAGE 63kWh
  Nu voor
  € 44.990,-
  AANSCHAFSUBSIDIE BESCHIKBAAR ✔
  • 160 kw / 217 pk
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • LED mistlampen vóór
  • Extra getint glas achter
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de ADVANCE 63kWh
  Nu voor
  € 47.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 160 kw / 217 pk
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Elektrisch verstelbare stoelen (6-voudig)
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Deels leder (PVC) / deels stoffen bekleding
  • Draadloze telefoonoplader
  • Intelligent Around View Monitor
  • ProPILOT Assist met Navi-Link
  • Lane Keep Assist
  • Traffic Jam Pilot
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de ENGAGE 87kWh
  Nu voor
  € 47.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 178 kw / 242 pk
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • LED mistlampen vóór
  • Extra getint glas achter
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de ADVANCE 87 kWh
  Nu voor
  € 50.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 178 kw / 242 pk
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Intelligent Around View Monitor
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de EVOLVE 63 kWh
  Nu voor
  € 52.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 160 kw / 217 pk
  • 22 kw on-board lader
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Head-up display
  • ProPILOT Park
  • Elektrisch bedienbaar panoramisch dak
  • geventileerd en verwarmbare voorstoelen en verwarmbare achterbank
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen (8-voudig)
  • Intelligent Around View Monitor
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Intelligent Rear View Mirror camera
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de EVOLVE 87kWh
  Nu voor
  € 55.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 178 kw / 242 pk
  • 22 kw on-board lader
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Head-up display
  • ProPILOT Park
  • Elektrisch bedienbaar panoramisch dak
  • geventileerd en verwarmbare voorstoelen en verwarmbare achterbank
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen (8-voudig)
  • Intelligent Around View Monitor
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Intelligent Rear View Mirror camera
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de ADVANCE 87kWh E-4ORCE
  Nu voor
  € 54.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 225 kw / 306 pk
  • e4ORCE Dualmotor vierwielaandrijving
  • 22 kw on-board lader
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Verwarmbare voorstoelen en verwarmbare achterbank
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen (6-voudig)
  • Intelligent Around View Monitor
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
 • Afbeelding van de EVOLVE 87kWh E-4ORCE
  Nu voor
  € 59.990,-
  NU IN PRIJS VERLAAGD
  • 225 kw / 306 pk
  • e4ORCE Dualmotor vierwielaandrijving
  • 22 kw on-board lader
  • Elektrisch verstelbare middenconsole
  • 19″ lichtmetalen velgen met Aero cover
  • Head-up display
  • ProPILOT Park
  • Elektrisch bedienbaar panoramisch dak
  • geventileerd en verwarmbare voorstoelen en verwarmbare achterbank
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen (8-voudig)
  • Intelligent Around View Monitor
  • Verwarmbaar stuurwiel met leder bekleed
  • Intelligent Rear View Mirror camera
  • Handsfree elektrische achterklep
  • Verwarmde voorruit
  • Navigatie / Infotainmentsysteem met 12,3″ kleuren touchscreen en 4 luidsprekers
  • Smartphone connectiviteit (draadloze) Apple Carplay & Android Auto
  • Warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius
  • Intelligent cruise control
  • Buitenspiegels met geintregreerde LED richtingaanwijzers
  • Stuurwiel met leder bekleed
  • Verwarmde buitenspiegels, automatisch inklapbaar
  • Mistlampen vóór
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  Offerte aanvragen Maak een proefrit
Nu vanaf
€ 41.990,-
Direct offerte opvragen
Liever private lease?
€ 724,- p/mnd
Private Lease
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan ARIYA

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ARIYA staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is inclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Niroc verkrijgbaar en zijn beperkt beschikbaar zolang de voorraad strekt. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeActiesNissan ARIYA