UW EIGEN STIJL MET NISSAN ACCESSOIRES

Elke bestuurder is anders en Nissan houdt daar bij het ontwerpen rekening mee. Praktisch, beschermend, sportief of stijlvol, met de originele accessoires van Nissan kunt u uw Nissan aanpassen aan zowel uw smaak als levensstijl.

Maak uw nieuwe look compleet met Nissan-Merchandise, uitsluitend verkrijgbaar bij uw Nissan-dealer. Van Nissan mutsen tot rugzakken, T-shirts en handdoeken, u kunt voor elke gelegenheid iets vinden.


STYLING

Het draait allemaal om de details. Maak met uw Nissan een statement en creëer uw eigen stijl

Creëer uw eigen stijl met Nissan-accessoires zoals stylingplaten aan de voor- en achterzijde, sidebars met een opstapje en speciaal ontworpen lichtmetalen accessoire velgen.

Voor een elegante look kunt u voor de chromen afwerking van de voorbumper, achterruit en kofferbak kiezen en deze combineren met de bijpassende spiegelkappen en portierbeschermers aan de zijkant.

U bereikt een dynamisch effect met verlichte instaplijsten en sportpedalen. Daarnaast kunt u bijpassende Nissan-accessoires voor het interieur kiezen in combinatie met een lederen versnellingspookknop, velours matten en interieurverlichting.

 

PERSONALISATIE

De Nissan Designstudio staat klaar om uw voertuig naar uw eigen stijl aan te passen Het enorme Nissan assortiment accenten en afwerkingen in een breed scala van kleuren en bijpassende velgen biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Ontdek de Nissan Designstudio bij uw dichtstbijzijnde dealer en creëer uw eigen stijl.

BESCHERMING

Het assortiment voor Nissan SUV’s is stoer en op maat gemaakt, waardoor u op alles bent voorbereid. De ingenieurs van Nissan zijn voortdurend met vernieuwing bezig om uw leven gemakkelijker te maken, waar u ook naartoe gaat.

AVONTUUR:
Met de originele accessoires van Nissan bereikt u uw bestemming met al uw bagage intact. Fietsen, ski’s, surfplanken; niets wordt achtergelaten. Behalve misschien de paspoorten.

PLATTELAND:
Gaat u het platteland op? Bescherm uw auto met spatborden en stootlijsten, houd uw kofferbak schoon met kofferbakmatten, bevestig uw lading met bagagenetten en trotseer het plaatselijke weer met windgeleiders.

STAD:
Als u voor het avontuur in de stad gaat, kies dan een parkeerhulp aan de achterkant zodat u uw blik op de weg kunt houden. U bent goed voorbereid op de stadsjungle met de ingenieuze, ruimtebesparende flexibele bagageruimte-indeling, en met de handige houders voor uw tablet en smartphone blijft uw wereld binnen handbereik.

MERCHANDISE

Als u een grote fan bent van uw Nissan zult u onze uitgebreide lijn van kwaliteitskoopwaar niet kunnen weerstaan. Onze exclusieve Nissan koeriertassen, smartphonehoezen, T-shirts, petten en mokken met ons merklogo zijn ook leuke geschenken. Er zijn gespecialiseerde collecties met artikelen specifiek voor de Nissan LEAF, QASHQAI, JUKE en de Nismo. Bekijk de nieuwste toevoegingen aan het Nissan assortiment bij Auto Niroc en regel uw uitrusting van top tot teen.


©2016 Auto Niroc
Website realisatie: Webton.nl